• 1405/06/09 - 04:55
  • - تعداد بازدید: 105
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

۱۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان خراسان‌شمالی پرداخت شد

مدیر شعب امور بانک کشاورزی خراسان‌شمالی گفت: پنج هزار فقره تسهیلات به میزان ۱۵ هزار میلیارد ریال در چهار ماه نخست سال جاری به کشاورزان، بهره‌برداران و تولیدکنندگان این استان پرداخت شد.

images

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی، محمدعلی حسین‌پور اظهار کرد: این تسهیلات در راستای حمایت از بهره‌برداران و تولیدکنندگان و تقویت بخش کشاورزی استان پرداخت شده است.

 

وی افزود: علاوه بر تسهیلات پرداخت شده، سه هزار میلیارد ریال نیز در قالب ابزارهای تعهدی در اختیار بخش‌های مختلف قرار گرفته است و اکنون بانک کشاورزی در این زمینه بدون محدودیت فعالیت می‌کند.

 

مدیر شعب امور بانک کشاورزی خراسان‌شمالی با اشاره به ناترازی منابع و مصارف بانکی در استان گفت: سیستم بانکی استان حدود یک و نیم برابر منابع خود مصرف دارد، با این حال تلاش می‌کنیم از طریق تجهیز منابع و رایزنی، منابع مورد نیاز بخش‌های مختلف به‌ویژه حوزه کشاورزی را تامین کنیم.

 

حسین‌پور خاطرنشان کرد: پارسال نیز ۱۷ هزار فقره تسهیلات به ارزش ۴۰ هزار میلیارد ریال به کشاورزان، بهره‌برداران و تولیدکنندگان خراسان‌شمالی پرداخت شد.

 

وی بخش کشاورزی را پیشران اقتصادی خراسان‌شمالی دانست و گفت: تلاش می‌شود اعتبارات بانک کشاورزی در حوزه تولید، طرح‌های کارآفرینی، صنایع تبدیلی و تکمیلی و سایر بخش‌های مرتبط با کشاورزی استان هدایت شود.

 

وی با بیان اینکه ۶۰ درصد اعتبارات بانک کشاورزی در سطح کشور به بخش کشاورزی اختصاص دارد، افزود: این سهم در خراسان‌شمالی به حدود ۹۰ درصد می‌رسد که نشان‌دهنده نقش پررنگ بانک کشاورزی در تامین مالی این بخش است.

 

مدیر شعب امور بانک کشاورزی خراسان‌شمالی با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه دام و طیور اظهار کرد: زیرساخت اقتصادی استان عمدتا بر حوزه کشاورزی و دامداری استوار است و خراسان‌شمالی در حوزه گوشت قرمز علاوه بر تامین نیاز خود، در زمره استان‌های صادرکننده قرار دارد.

 

حسین‌پور افزود: استان در گذشته در حوزه گوشت سفید واردکننده بود، اما با تزریق منابع و اعتبارات و توسعه زیرساخت‌های تولید، اکنون به صادرکننده گوشت سفید تبدیل شده است و در حوزه مرغ مادر نیز ظرفیت‌های جدیدی ایجاد شده است.

 

وی ادامه داد: خراسان‌شمالی پیش از این در حوزه جوجه‌کشی فاقد واحد تولیدی بود، اما نخستین واحد جوجه‌کشی استان در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

 

وی گفت: نیاز سالانه استان به جوجه حدود ۱۵ تا ۱۶ میلیون قطعه است، در حالی که واحد جدید ظرفیت تولید بیش از ۲۰ میلیون قطعه جوجه در سال را خواهد داشت.

 

حسین‌پور تاکید کرد: توسعه زنجیره تولید در بخش کشاورزی و دام و طیور، علاوه بر تامین نیاز استان، می‌تواند زمینه افزایش تولید، ایجاد اشتغال و توسعه صادرات محصولات کشاورزی و دامی خراسان‌شمالی را فراهم کند.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان خراسان شمالی
  • کد خبر : 284515
کلمات کلیدی
مرضیه کوشش خراسان شمالی
خبرنگار

مرضیه کوشش خراسان شمالی